Archief

Bezwaarschriften vertragen nieuwbouw Heulse supermarkt

De start van de bouw van een nieuwe supermarkt in Kwintsheul laat nog even op zich wachten. Reden is, dat er bij de gemeente Westland negen bezwaarschiften tegen de omgevingsvergunning zijn ingediend.

Naar verwachting zullen die bezwaarschriften op 24 augustus worden behandeld, waarna nog een beroepstermijn volgt, zo verklaarde wethouder Duijvestijn woensdagavond naar aanleiding van een vraag van Westland Verstandig.

De wethouder merkte verder op, dat een deel van de extra te realiseren parkeerplaatsen inmiddels is aangelegd. De sloop van het oude gebouw van de Kastanjehof duurt wat langer dan verwacht, in verband met "in de vloer doorlopende asbesthoudende wandplaten". Naar verwachting nog voor het einde van deze maand zal het gebouw met de grond gelijk zijn gemaakt.

Eind februari vroeg AH Koornneef de bouwvergunning aan. Zonder vertraging van bezwaarschriften had deze maand al gestart kunnen worden met nieuwbouw, zodat Heulenaars in maart volgend jaar weer boodschappen konden doen in hun eigen dorp.

Categorieen:
Westland Algemeen