Westlandia weer finalist in Westland Cup

Bekerhouder Westlandia staat ook dit jaar in de finale van de Flynth Westland Cup. De zondagselectie van de Naaldwijkers versloeg in de halve eindstrijd VELO met 4-0.

Westlandia was de gehele wedstrijd de betere ploeg. Het was dan ook niet vreemd dat er na de eerste helft een 2-0 tussenstand op het bord stond, dankzij treffers van Hamza el Yddri en Marcel de Bruijn. Na rust ging Westlandia gewoon door met scoren. Via wederom De Bruijn werd het nog 3-0 en invaller Jessie van den Burg zette in blessuretijd de 4-0 op het scorebord.

Donderdag spelen Lyra en KMD nog tegen elkaar. Eén van die twee ploegen is op 20 juni de tegenstander van Westlandia in de finale.

De organisatie heeft voor de finale van volgende week zaterdag een voorprogramma in elkaar gezet. Om 14.30 uur wordt een toernooi georganiseerd voor de E-pupillen van de halve finalisten.