Voetbal: KMD bij laatste vier Westland Cup

KMD heeft zich donderdagavond op het terrein van VV Naaldwijk geplaatst voor de halve finale van het toernooi om de Flynth Westland Cup. De Wateringers wonnen na het nemen van strafschoppen van SC Monster.

Na 90 minuten was het 1-1, de penaltyreeks werd met 5-4 door de kampioen van de derde klasse gewonnen. Barry Bondt scoorde in het eerste bedrijf nog de openingstreffer voor SC Monster. Mitch van de Wetering van KMD kreeg in de slotfase van de eerste helft rood. Na rust kwamen de Wateringers op gelijke hoogte door een doelpunt van Jules Maring.

KMD speelt donderdagavond 11 juni de halve finale tegen Lyra. De andere halve finale tussen de zondagtak van Westlandia en VELO wordt twee dagen eerder afgewerkt. De finale is op zaterdag 20 juni.