Zaalhandbal heren: duur verlies Westlandia

De reserves van Koornneef /Quintus hebben zondagmiddag niet voor een verrassing kunnen zorgen in de streekderby tegen WHC Den Haag. In de eigen hal in Kwintsheul kregen de toeschouwers wel een spannend duel voorgeschoteld. Na een ruststand van 9-11 wonnen de bezoekers met 19-21. Quintus 2 blijft op de twaalfde plaats staan en is nog zeker niet vrij van degradatiezorgen.

Het wil dit kalenderjaar maar niet lukken bij DIOS. De verre uitwedstrijd bij Sittardia werd zondag met 27-24 verloren. Door dit resultaat wordt de kans op het behalen van de nacompetitie steeds kleiner.

Westlandia heeft zondagmiddag grote averij opgelopen in de strijd om de titel. De Naaldwijkers verloren aan de Laan van Poot in Den Haag van het derde team van Hellas. Westlandia liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan, bij rust was het al 17-12. De regiogenoten verloren na 60 minuten met 32-27. Westlandia blijft wel aan kop, maar de naaste concurrentie is dichterbij gekomen.