Archief

Wisselende resultaten basketbal en volleybal regio

Basketbal

De dames van Green Eagles zijn er zaterdagavond niet ingeslaagd om in de promotiedivisie van The Jugglers te winnen. De ploeg uit Maassluis verloor met 47-52 van de suptopper. Green Eagles blijft zevende in de stand op de ranglijst en moet de komende weken nog punten halen om zich definitief veilig te spelen.

De herenploeg van Green Eagles wist in de landelijke tweede divisie C wel te winnen. Ondanks het feit dat diverse spelers vanwege blessures in het team ontbraken, werd eenvoudig gewonnen van Springfield. De eindstand was 96-52. Dit waren dure wedstrijdpunten in de strijd tegen degradatie.

Volleybal

De goede reeks van de herenploeg van VELO is tot stoppen gebracht. De Wateringse ploeg verloor in de tweede divisie de uitwedstrijd bij Volley Zuid met 3-1. VELO blijft wel zevende in de stand, maar is nog niet helemaal veilig. Alle ploegen staan nog dicht bij elkaar.

In de damesklasse 2K kwam alleen PQV Pijl Solutions in actie. Hekkensluiter PQV was echter volledig kansloos tegen regiogenoot VELO 3: 0-4. Alle andere regioteams waren vrij.