Archief

Man uit Maassluis volledig door het lint

Een 31-jarige automobilist uit Maassluis heeft zich zondagavond ernstig misdragen op de Vaanweg in Rotterdam. Dat gebeurde nadat hij rond 19.30 uur achterop een auto van een 31-jarige Rotterdamse was geklapt. De Maassluizer was onder invloed van drank en drugs en joeg de Rotterdamse de stuipen op het lijf.

De vrouw vroeg de Wegenwacht mee te rijden naar het dichtstbijzijnde tankstation, alwaar de man totaal onvoorspelbaar gedrag vertoonde. De politie werd ingeschakeld om hem naar zijn identiteitspapieren te vragen.

Hij zei die niet te hebben, terwijl het paspoort uit zijn broekzak stak. De agenten zijn daarop gaan fouilleren, waarbij de man een elleboogstoot uitdeelde aan een agent. Vervolgens ontstond er een worsteling tussen de agenten en de Maassluizer.

De man probeerde op een gegeven moment zelfs het vuurwapen van een van de agenten af te pakken. Er moest uiteindelijk versterking komen om de man te overmeesteren. Op het bureau bleek, dat hij nog een gebruikershoeveelheid harddrugs en wiet bij zich had.

De man heeft later gezegd, dat hij zich niets kon herinneren van het voorval en gaf ook toe, dat hij drank en drugs had gebruikt.

Categorieen:
Maassluis Algemeen