Archief

Zondagvoetbal: alleen winst Schipluiden

Hoofdklasse A

Westlandia heeft aan de uitwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer een gelijkspel overgehouden. De 1-1 eindstand stond al in de eerste helft op het scorebord. Westlandia staat op een zesde plaats en heeft met nog elf wedstrijden te gaan nog kans op nacompetitie.

Eerste klasse B

VELO liep tegen een nederlaag aan tegen IFC en verspeelde hierdoor drie belangrijke punten voor de tweede periode. De Wateringse ploeg was gedeeld koploper, maar staat nu drie punten achter op RKAVV. IFC won op eigen terrein met 2-0 van VELO en kwam in de tweede periode op gelijke hoogte met VELO. In de rangschikking staat VELO op een zevende plaats.

Tweede klasse C

Den Hoorn heeft wederom geen overwinning kunnen bijschrijven. TAC'90 liet zien dat het beschikt over een prima ploeg en verdedigde met verve de koppositie. In Den Haag won TAC'90 met 4-1. Den Hoorn is inmiddels afgezakt naar een negende positie op de ranglijst en heeft nog maar twee punten voorsprong op de eerste p/d-plaats.

Schipluiden passeerde dorpsgenoot Den Hoorn op de ranglijst na een klinkende 4-1 overwinning op RKDEO. Schipluiden begroette de vijfde overwinning van het seizoen en staat op een zevende plaats.

Karakteristieken

Jos Watergraafsmeer - Westlandia 1-1 (1-1)

Marcel de Bruijn

IFC - VELO 2-0 (1-0)

Schipluiden - RKDEO 4-1 (1-0)

Rick Burgering, Bart Boks, Coen Gobel, eigen doelpunt RKDEO

TAC '90 - Den Hoorn 4-1

Donny van den Bos

Rood: Sem Remmerswaal (2x geel)

Categorieen:
Wateringen Algemeen