Archief

Zaalhandbal heren: pijnlijk verlies DIOS

Eerste divisie

DIOS heeft de tweede topper op rij in mineur afgesloten. Lagerhuis Mill/MHV'81 won met 19-16. DIOS incasseerde tevens de derde nederlaag op rij. De ploeg lijkt na de nederlaag tegen de reserves van Fiqas/Aalsmeer uit het lood geslagen. Na deze wedstrijd volgden acht wedstrijden inclusief tegen MHV'81 waarin de ploeg maar drie keer wist te winnen en leverde deze serie vijf nederlagen op.

In sporthal De Looijerij in Mill mag alleen zonder hars gespeeld worden. DIOS speelde een goede eerste helft en leidde halverwege met 7-6. Na de pauze gooide DIOS haar eigen glazen in en MHV'81 wist van het mindere spel van de bezoekers te profiteren. MHV'81 won met 19-16. Frank Koole was topscorer met vijf treffers.

Volgende week zondag staat in de Ballonhal de streekderby op het programma tegen de reserves van Koornneef/Quintus. DIOS heeft nog iets recht te zetten tegen de Westlanders. In de heenwedstrijd won Quintus, waardoor DIOS een vroeg ticket(eerste periode) voor de nacompetitie misliep. In de resterende wedstrijden moet DIOS hopen dat het de nacompetitie gaat halen.

Categorieen:
Algemeen