Archief

Zwirs-Knijnenburg wordt Knijnenburg-Zwirs

Het failliete kassenbouw- en sloopbedrijf Zwirs-Knijnenburg wordt overgenomen door het Naaldwijkse bedrijf Bas Knijnenburg BV. Dit heeft curator mr. R.M. Avezaat maandag bevestigd. De overname is al goedgekeurd door de rechter-commissaris. Bas Knijnenburg neemt alle activa en goodwill over en zet een deel van de activiteiten voort onder de naam Knijnenburg-Zwirs. Een deel van het personeel kan naar het nieuwe bedrijf overstappen.

Directeur Bas Knijnenburg van het gelijknamige bedrijf is geen onbekende van het failliete bedrijf. Hij werkte er zelf een aantal jaren. Zijn onlangs opgerichte bedrijf richt zich op het slopen van kassen en andere sloopwerken. Desgevraagd geeft Knijnenburg aan met de sloopactiviteiten van het failliete bedrijf door te gaan alsmede met de handelsactiviteiten van materialen op het gebied van kassen. De werkmaatschappij Knijnenburg-Zwirs is inmiddels al met de sloopactiviteiten begonnen.

Hoeveel personeelsleden de overstap kunnen maken, is nog niet helemaal duidelijk. Ten tijde van het faillissement werkten er volgens de curator nog ongeveer 35 mensen. Een aantal van hen heeft overigens al snel daarna elders een baan gevonden. Knijnenburg is van plan een deel van de overgenomen activa door te verkopen.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen