Archief

Leegloop bestuur FeVoWest

Het grootste deel van het bestuur van de Federatie Voetbalverenigingen Westland (FeVoWest) stapt per direct op. Het gaat om voorzitter Cor Verbree, secretaris Gerrit de Ruiter en penningmeester Jan Vink. Wedstrijdsecretaris Remco Broekhuizen blijft naar eigen zeggen nog wel zijn functie uitoefenen en zal verdergaan met een nieuw bestuur.

FevoWest is in 1952 in het leven geroepen om de belangen van de clubs uit de regio Westland te behartigen. Het bestuur zou in de huidige formatie geen perspectief zien om die functie optimaal te kunnen uitoefenen.

Het afgelopen jaar heeft de organisatie met diverse problemen te kampen gehad, waaronder het vertrek van Johan Voskamp, de trainer van het FeVoWest mannenelftal. Daarnaast moest het dameselftal noodgedwongen het merendeel van de geprogrammeerde wedstrijden afzeggen wegens een tekort aan speelsters.

Ook de Ladies Bokaal, een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt door FeVoWest, kent de afgelopen jaren een steeds groter gebrek aan animo. Deze titelstrijd gaat volgend jaar verder onder de naam 'Westlands Dames Cup'.

Categorieen:
Westland Algemeen