Archief

Pinspasdief Westerhonk op camera

In het opsporingsprogramma WOS Alert zijn camerabeelden te zien van een pinpasdief. In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 mei brak hij in bij zorginstelling Westerhonk aan de Vijverweg in Monster. Daarbij nam de dief meerde bankpassen mee.

Nog diezelfde ochtend ging de man naar de geldautomaat van de ING in Monster, waar hij met de gestolen bankpassen geld op nam. Terwijl hij dat deed, werd hij door een camera gefilmd. De man droeg een muts en een jas met een hoge bontkraag, vermoedelijk van het merk Armani.

In WOS Alert is verder te zien hoe een oudere vrouw met een rollator van haar handtas werd beroofd. Dit gebeurde woensdag 21 mei rond 13.00 in de Xenos in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk.

Voor deze en een aantal andere zaken vraagt de politie aandacht. Wie tips heeft of getuige was kan contact opnemen met de recherche van bureau Westland op het nummer 070-4241500. Anoniem kan dat via het nummer 0800-7000. Deze aflevering van WOS Alert is met uitzondering van het weekend tot woensdag 19.00 uur te zien.