Archief

Overige sporten: wisselende resultaten regio

Basketbal

Heren, 1e klasse rayon

Green Eagles heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan. De ploeg uit Maassluis, dat nog niet veilig is in deze klasse, versloeg in de Wethouder Smithal de formatie van Rotterdam Zuid met 75-57.

Schaken

2e klasse

De Westlandse Schaak Combinatie (WSC) is de nieuwe hekkensluiter. Met nog slechts 2 duels te spelen komt het degradatiespook nu wel heel dichtbij. De Westlanders verloren zaterdag in het Lierse gebouw De Ark kansloos van Caissa Eenhoorn met 2,5-5,5. De overige duels moeten nu gewonnen worden.

Volleybal



Dames, promotieklasse


VELO heeft dit weekend niets in kunnen brengen in de uitwedstrijd bij Kalinko. De gastvrouwen wonnen met 4-0. VELO staat wel veilig in de middenmoot.



Dames, 2e klasse

Monza had geen enkele moeite met het derde team van Castellum. De Monsterse ploeg wist de uitbeurt met 4-0 te winnen. Ook Monza staat veilig in het bovenste deel van de middenmoot.

Heren, 2e divisie

Ondanks de kansloze nederlaag van VELO tegen VC City Krimpen (4-0) zijn de Wateringers zo goed als zeker van lijfsbehoud in het debuutjaar. Alleen theoretisch is er nog een kans op degradatie.

Heren, 1e klasse

Zowel PQV Pijl Solutions als Monza hebben een nipte zege geboekt. PQV won met 3-2 van Punch, terwijl Monza met 3-2 te sterk was voor de politie-agenten van HPSV. Beide ploegen verkeren echter nog wel in degradatiegevaar.