Archief

Zaterdagvoetbal: deceptie FC 's-Gravenzande

Hoofdklasse B

FC 's-Gravenzande leed op het Juliana sportpark de grootste nederlaag van het seizoen. XerxesDZB bleek met 6-0 te sterk. In plaats van afstand te nemen van de p/d plaatsen heeft FC 's-Gravenzande nu twee punten voorsprong op plaats nummer 11.

Derde klasse C

Westlandia kan zich langzamerhand gaan opmaken voor het kampioenschap. Streekgenoot Honselersdijk verloor verrassend bij nummer voorlaatst CION met 1-0. Westlandia staat zes punten voor op Houtwijk en Honselersdijk, laatst genoemde heeft één wedstrijd meer gespeeld dan de koploper.

KMD speelde een prima wedstrijd in Den Haag. De Wateringse ploeg speelde Quick Steps van de mat en won terecht met 4-0. Of KMD de nacompetitie haalt is voor de nummer vijf niet zeker. De ploeg is afhankelijk van de ploegen boven zich.

Districtsbeker

Excelsior Maassluis heeft zich geplaatst voor de halve finale van de districtsbeker. De tricolores wonnen op eigen veld met 3-1 van Nieuwenhoorn. De bezoekers stonden bij rust voor met 1-0, na de pauze boog Excelsior Maassluis de achterstand om en een overwinning.

Karakteristieken

Competitie

FC's-Gravenzande - XerxesDZB 0-6 (0-2)



CION - Honselersdijk 1-0 (0-0)



Quick Steps - KMD 0-4 (0-1)

Theo Wildschut (2), Jules Maring, Niels van den Berg

Districtsbeker

Excelsior M. - Nieuwenhoorn 3-1 (0-1)

Kevin Vink, Daniel Oliviera Furtado, Jorno Reurink