Archief

Bløf komt naar Westland-feest

De Zeeuwse band Bløf staat op zaterdag 21 juni op het podium van het jubileumfestival Westlandse Cross. Al bekend was dat Van Velzen, Di-rect en Rowwen Heze het 10-jarig bestaan van Westland mee zouden vieren. 'Nederlands Beste Band' moest het programma compleet maken. Nu is officieel bekend, dat het om Bløf gaat.

Westland viert het jubileum met veel muziek en tal van activiteiten op het terrein tegenover bloemenveiling FloraHolland aan de Middel Broekweg in Honselersdijk. Vrijdagavond 20 juni start het feest voor het publiek, met een optreden van Westlandse verenigingen.

Zaterdag 21 juni begint de Westlandse Cross. Overdag worden diverse fiets-crosswedstrijden gereden, met onder meer een tandem- en een waterfietskampioenschap. 's Avonds treden de eerder genoemde bands op.

Zondag 22 juni gaat het feest door met Westlandse bands. 's Middags treden tevens Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Frans Duijts, Djumbo en de Gebroeders Ko op bij Westland Muziekland. Om 17.00 uur sluiten de Kromme Jongens het feest af.

Alle informatie is te vinden op www.westland10jaar.nl