Archief

Overige sporten: Smash wint en stijgt op ranglijst

Tafeltennis



Heren, 2e divisie groep B

De Salamanders heeft een grote nederlaag geleden tegen koploper US. De Amsterdammers wonnen in Wateringen met 8-2. De Wateringers staan wel derde in een grote middenmoot.

Heren, 2e divisie groep D

Smash heeft de tweede wedstrijd op rij gewonnen. De Monsterse formatie won uit bij Bit.nl. Door de 6-4 overwinning heeft Smash weer aansluiting gevonden met de bovenste ploegen.

Heren, 3e divisie groep E

De reserves van De Salamanders hebben de tweede zege van de competitie geboekt. Aan de Veenbes in Wateringen won de thuisploeg met 6-4 van Cevelum en staan eveneens derde in een grote middenmoot.

Waterpolo

Heren, 3e klasse A

Zv Westland heeft de achtste nederlaag van het seizoen geleden. In eigen huis verloor de Westlandse ploeg met 8-5 van subtopper Alkemade. Zv Westland staat op een zevende plaats.

Dames, 3e klasse B

Zv Westland heeft de uitwedstrijd tegen ZPC Numansdorp met 10-2 verloren. Numansdorp blijft de runner up in de competitie. De Westlandse dames staan achtste op de ranglijst.

Basketbal

Heren, 1e klasse rayon

Green Eagles heeft wederom slechte zaken gedaan in strijd om het bereiken van de "final four" in deze klasse. De reserves van Cangeroes waren met 81-79 te sterk voor de formatie uit Maassluis.