Archief

Zaalhandbal heren: Westlandia op kampioenskoers

Eredivisie

Quintus heeft ook de voorlaatste wedstrijd in de degradatiepoule gewonnen. In sporthal Elderveld in Arnhem leidde de Heulse ploeg met 11-9 bij rust. Na de pauze kon Quintus de voorsprong verdubbelen en won met 23-19. Benny Heijker maakte zijn debuut,

Hoofdklasse D

De strijd om het kampioenschap zal op de laatste speeldag worden beslist en dat zal gebeuren op basis van het doelgemiddelde. WPK/Westlandia en Oliveo zijn met nog één speelronde te gaan de koplopers. De Naaldwijkse ploeg won in de laatste thuiswedstrijd met duidelijke cijfers van Delta Sport: 38-18. De ruststand in sporthal De Pijl was 19-8. Westlandia had voorafgaand aan het duel een achterstand van 12 doelpunten op, maar heeft deze door de klinkende overwinning op Delta Sport omgebogen in en voorsprong van twee doelpunten.

Volgende week volgt de ontknoping. Westlandia speelt uit bij HVV'70 en het beginsignaal is meer dan vier uur eerder dan de wedstrijd van Oliveo tegen het derde team van Hercules. De ploeg uit Pijnacker weet dus precies wat ze moeten doen als Westlandia gewonnen heeft.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen