Archief

Uitslag verkiezing Maassluis definitief

De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Maassluis is vrijdag definitief vastgesteld door het Centraal Stembureau. Het wijkt niet af van de voorlopige uitslag, zoals die woensdagavond bekend werd gemaakt. Maassluis heeft dus een nieuwe gemeenteraad bestaande uit vijf partijen met elk vier zetels en twee partijen met respectievelijk twee en een zetels.

Bij de PvdA krijgt lijsttrekker Arnold Keijzer in de raadzaal gezelschap van Murat Cifci, Pieter Kromdijk en Sjoerd Kuiper. De VVD-fractie bestaat in ieder geval tot aan de collegevorming uit Huub Eitjes, Gerard van der Wees, Sandra Mulder en Dick Snoeck. VSP-leider Jan van der Maarel weet zich gesteund door Huib de Geus, Paul Vlendré en Ton Luijendijk.

De CDA-fractie kreeg er een zetel bij en bestaat nu uit Corine Bronsveld, Mehmet Cicek, Marcel 't Hart en Kees Pleijsier. Maassluis Belang doet het met Gert Jan Enzerink, Denise Solleveld, Jan van der Hoek en Loek Molmans. De Christen Unie zit in de raad met John Dolstra en Klarie Oosterman, terwijl Leo Eijskoot D66 vertegenwoordigt.

Categorieen:
Maassluis Algemeen