Archief

Zondagamateurvoetbal: prima weekend regio

Hoofdklasse A

Westlandia blijft in de race om de eerste plaats. De Naaldwijkse ploeg won de spannende wedstrijd tegen VOC met 1-0. De Naaldwijkse ploeg heeft samen met EDO 38 punten. Dit zijn twee punten minder dan koploper Koninklijke HFC. Volgende week staat de topper Westlandia tegen EDO op het programma.

Eerste klasse B

VELO blijft in de race voor een plaats in de nacompetitie. De Wateringers wonnen knap met 1-0 bij Kocatepe. De achterstand op Nieuwerkerk, dat nu de vervangende periode zou hebben van de koploper Magreb'90, bedraagt maar vier punten.

Tweede klasse C

Schipluiden is op weg om lijfsbehoud veilig te stellen. Op sportpark Keenenburg won de thuisploeg met 4-2 van Voorschoten'97. Met nog zes wedstrijden te gaan, heeft Schipluiden elf punten voorsprong op de eerste p/d plaats.

Derde klasse A

Den Hoorn heeft de achterstand op koploper FC Lisse verkleind naar vijf punten. In Pijnacker won Den Hoorn met 2-0 van Oliveo. FC Lisse speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen Meerburg. Met nog zes wedstrijden te gaan, heeft DenHoorn nog een kleine kans om FC Lisse te achterhalen.

Verburch leed een fikse nederlaag aan de Arckelweg. Van Nispen ging met een 6-1 overwinning terug naar huis. Verburch blijft voorlaatste. Volgende week staat de streekderby tussen Den Hoorn en Verburch op het programma.

Karakteristieken

VOC - Westlandia 0-1 (0-0)

Mike Brouwer

Kocatepe - Velo 0-1 (0-1)

Joery Verbeek

Schipluiden - Voorschoten'97 4-2 (2-1)

Mark Vermeulen (3), Maurice Flinterman

Oliveo - Den Hoorn 0-2 (0-1)

Donny van den Bos, Bas de Joode

Verburch - Van Nispen 1-6 (0-5)

Sander van der Burg

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen