Archief

Camerabeelden winkelovervallen in WOS Alert

In het opsporingsprogramma WOS Alert zijn deze week camerabeelden te zien van twee inbraken in een winkel van Kruidvat in Monster en in 's-Gravenzande. Twee mannen in het zwart met bivakmuts braken woensdagochtend 26 februari rond 4.30 uur in bij de winkel in 's-Gravenzande. Ze hadden twee grote winkeltassen bij zich, waarin ze een grote hoeveelheid parfum stopten en er weer vandoor gingen.

In Kruidvat in Monster braken twee mannen op 28 februari rond 5.00 uur in. Op de camerabeelden is te zien, hoe ook hier twee mannen in het zwart met bivakmuts twee grote winkeltassen vullen met een grote hoeveelheid flesjes parfum.

Getuigen of mensen die meer informatie hebben die kan leiden tot de aanhouding van deze verdachten kunnen bellen met de recherche van Bureau Westland op 070-4241500. Anoniem kan ook op 0800-7000.

De politie kijkt in WOS Alert ook terug op zaken die zijn opgelost mede dankzij het opsporingsprogramma. Zo wordt er onder meer teruggekeken op de woninginbraak aan de Kwaklaan in Wateringen. In het opsporingsprogramma werden camerabeelden getoond van een man die met een gestolen pinpas pinde. De identiteit van de man is achterhaald en hij is aangehouden. Onderzocht wordt of hij betrokken is bij de woningoverval.