Archief

Zondagvoetbal: alleen winst voor Den Hoorn

Hoofdklasse A

Westlandia is tegen een nederlaag aangelopen in de uitwedstrijd tegen Hollandia.In Hoorn bleek de thuisploeg met 2-0 te sterk. Overigens had de Naaldwijkse ploeg bij wisnt de eerste plaats overgenomen van HFC, dat gelijkspeelde tegen De Zouaven. Westlandia blijft tweede en heeft gezelschap gekregen van EDO, dat evenveel punten heeft als Westlandia.

Eerste klasse B

VELO is tegen HMSH niet verder gekomen dan een gelijkspel. Aan de Noordweg in Wateringen eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. Bij beide ploegen viel een rode kaart. VELO staat op een keurige vijfde plaats.

Tweede klasse C

Schipluiden heeft aan de uitwedstrijd tegen Wilhelmus een punt overgehouden. Na een spannende wedstrijd eindigden beide ploegen met een 2-2 eindstand. Schipluiden staat met Concordia en Wilhelmus op een gedeelde zesde plaats.

Derde klasse A

Den Hoorn heeft de thuiswedstrijd tegen Full Speed met 3-1 gewonnen. De ploeg uit Midden-Delfland blijft tweede op de ranglijst met een achterstand van zeven punten op koploper FC Lisse, dat met 1-0 van Alkmania.

Verburch heeft de thuiswedstrijd tegen DOSR met ruime cijfers verloren. De Poeldijkse ploeg verloor aan de Arckelweg met 4-0 en blijft voorlaatste op de ranglijst.



Karakteristieken


Hollandia - Westlandia 2-0 (0-0)

Velo - HMSH 1-1(1-0)

Jeffrey Beukenholdt

Rood: Dennis Blom


Wilhelmus - Schipluiden 2-2 (1-1)

Rick van Bergenhenegouwen (pen), Eigen doelpunt keeper Wilhelmus

Den Hoorn - Full Speed 3-1(0-1)

Donny van den Bos (2), Azdin Achali

Verburch - DOSR 0-4 (0-1)