Zaalhandbal heren: DIOS verliest ongeslagen status

DIOS is in de laatste thuiswedstrijd de ongeslagen status kwijtgeraakt. In de Ballonhal bleek Hercules te sterk. De bezoekers speelden hun kampioenswedstrijd en wilden deze met een zege bekronen. De bezoekers uit Den Haag waren inmiddels al zonder te spelen kampioen geworden, omdat concurrent MHV'81 zo vriendelijk was om op zaterdagavond gelijk te spelen. Hercules leidde halverwege de wedstrijd met 10-8. In de tweede helft verloor DIOS in de eerste tien minuten de wedstrijd. Hercules liep uit en behield een marge van ongeveer vier treffers. Hercules vertrok met een 22-19 terug naar Den Haag.

Door deze nederlaag speelt DIOS voor het eerst geen nacompetitie sinds de promotie naar de eerste divisie. De afgelopen twee seizoenen was de ploeg uit Midden-Delfland present in het toetje van de competitie. Het kan zijn dat het NHV anders gaat beslissen, maar dat heeft alles te maken met een wederom gewijzigde opzet van de Beneluxliga.