Archief

VSP: klachten parkeren De Vloot blijven

De Verenigde Seniorenpartij in Maassluis wijst opnieuw op parkeerproblematiek bij woonzorgcentrum De Vloot. De fractie krijgt nog steeds regelmatig klachten van ouderen, die geen parkeerplek dichtbij hun huis kunnen bemachtigen. Ze pleit voor een parkeerregime ten gunste van de bewoners.

Volgens de VSP ligt de oorzaak van het parkeerprobleem mede doordat personeel van de voorzieningen in het complex en scholieren van het Albeda College de plekken innemen. De gemeente heeft eerder een brief gestuurd naar de andere gebruikers, maar dat heeft volgens de VSP geen enkel effect gehad.

Personeel en scholieren kunnen aan de Richard Hollaan parkeren, zegt de VSP. Omdat de huizen zijn gebouwd voor senioren, vindt de partij dat er genoeg parkeerplaatsen voor deze doelgroep moeten zijn.

De VSP maakte zich in het verleden ook op ander gebied hard voor bewoners van De Vloot. Ze kaartte intimidatie van leerlingen richting de senioren aan. Het Albeda College zei toen niet bekend te zijn met de problematiek.

Categorieen:
Maassluis Algemeen