Zondagvoetbal: regioploegen in mineur

1e klasse B

VELO had in Utrecht een taaie middag bij koploper Magreb '90. Hoewel beide ploegen in de eerste helft vol op de aanval speelden, kwamen de Wateringers na ongeveer een kwartier op achterstand. Op slag van rust forceerde Jeffrey Beukenholdt nog wel de gelijkmaker, maar een kwartier na rust kwam Magreb opnieuw op voorsprong. De thuisploeg maakte het karwei daarna vakkundig af: 3-1.

2e klasse C

Schipluiden beleefde op eigen terrein een ineffectieve middag tegen Delft. De uitploeg kwam al binnen tien minuten op voorsprong en hoewel Bart Boks 25 minuten later de stand gelijk trok, misten de Schipluidenaren nog voor rust twee prachtkansen. Na de thee zat Schipluiden goed in de wedstrijd, maar verzuimde het opnieuw de kansen te verzilveren. De Delftenaren deden het tegenovergestelde en maakten er op koelbloedige wijze 1-2 van.

3e klasse A

In 3A heeft FC Lisse de greep op de koppositie verstevigd. Den Hoorn kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand en liet voor rust een mooie kans een mooie kans op 1-1 liggen, maar vlak na rust verzilverde Donny van den Bos een penalty. Daarna zorgde Nicky Clemens met een schot van 40 meter afstand voor de 1-2. Vervolgens kwam FC Lisse terug tot 2-2, waarna de Lissenaren vlak voor tijd twee keer scoorden en de wedstrijd met 4-2 naar zich toe trokken.

In Pijnacker heeft Verburch geen vuist kunnen maken tegen Oliveo. De Poeldijkers kwamen al vroeg in de wedstrijd op achterstand en hoewel Okan Yilmaz na rust gelijkmaakte, trok Oliveo uiteindelijk aan het langste eind.