Excelsior M naar kwartfinale districtsbeker

Voetbalvereniging Excelsior Maassluis heeft zich ten koste van Haaglandia geplaatst voor de kwartfinales van de districtsbeker. In Rijswijk werd de reguliere speeltijd afgesloten met een score van 1-1, waarna de penalty's in het voordeel van de tricolores uitvielen.

Stephan Kruithof zette Excelsior in de eerste helft middels een benutte vrije trap op voorsprong. Pas in de blessuretijd van de tweede helft wist Haaglandia in de persoon van Jessie van der Burg de gelijkmaker te maken. Nadat beide ploegen alle vijf de penalty's benut hadden, miste Haaglandia de zesde en ging de overwinning naar de Maassluizers.

In de kwartfinale zal Excelsior Maassluis het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Nieuwenhoorn en SHO.