Archief

FC Gravenzande wint belangrijke wedstrijd

Topklasse

Excelsior Maassluis leed in en tegen Lissen een nederlaag. De tricolores verloren met 2-0, maar blijven wel op de ranglijst staan.

Hoofdklasse B

FC 's-Gravenzande heeft drie belangrijke punten gepakt om rechtstreekse handhaving. Op het Julianasportpark wond e thuisploeg met 2-1 van Deltasport dat afgezakt is naar een voorlaatste plaats. FC 's-Gravenzande is terug te vinden als aanvoerder van het rechterrijtje.

Tweede klasse C

Naaldwijk heeft niet weten te stunten tegen Be Fair. De runner up uit Waddinxveen won op sportpark De Hoge Bomen met 3-1 en kwam door deze overwinning op gelijke hoogte met koploper HVC'10.

Sportclub Monster verloor twee dure punten op jacht naar de nacompetitie. Op sportpark Tanthof-Zuid wist Vitesse Delft wist de Monsterse ploeg op een 1-1 gelijkspel te houden.

Derde klasse C

Westlandia heeft de koppositie weer alleen in handen. De Naaldwijkers wonnen in Vlaardingen met 2-0 van CION. KMD blijft in de race voor een plaats in de nacompetitie. De Wateringers wonnen met 3-0 van TAC'90. KMD staat nu zesde.

Vierde klasse D

Door het uit de competitie halen van Hargasport is de ranglijst in deze klasse op de kop gezet. Quintus gaat nu samen met Maasdijk aan kop. Daarnaast hebebn Hermes DVS en MSV'71 weer kansen op het behalen van de kampioenschap.

Alleen Verburch kwam van de regioploegen in actie en haalde een punt op in Den Haag. HPSV en Verburch eindigde in een 1-1 eindstand. Verburch staat vijfde op de ranglijst.

Karakteristieken



FC Lisse - Excelsior Maassluis 2-0 (2-0)



FC Gravenzande - Delta Sport 2-1 (1-1)

Yuri Westhoff, Domingos Lopes de Brito

Vitesse Delft - SC Monster 1-1 (0-1)

Ruud Zuyderwijk (p)

Naaldwijk - Be Fair 1-3 (0-1)

Henri Kraan (p)

CION - Westlandia 0-2 (0-2)

Boyd Reijnenberg, Marvin Vollebregt

TAC'90 - KMD 0-3 (0-2)

Thiemo Fidder, Jules Maaring, Jesse de Waard

HPSV - Verburch 1-1 (1-1)

Sander Rens?