Archief

Van Velzen, Di-rect en Rowwen Heze naar Westland

Roel van Velzen, Di-rect en Rowwen Heze vieren op zaterdag 21 juni het 10-jarig bestaan van Westland mee op het jubileumfestival Westlandse Cross. Op de festivalwebsite www.westlandsecross.nl zijn die namen bekendgemaakt.

Westland viert haar jubileum van 19 tot en met 22 juni met muziek-, cultuur- en sportevenementen op het terrein bij FloraHolland. Het muziekfestival is volgens de organisatie het "meest aansprekende, bizarre en unieke openluchtfestival van het Westland". Er zullen ook verschillende fiets-crosswedstrijden worden gereden, met onder meer tandem- en waterfietskampioenschap.

Op de zaterdagavond moet 'Nederlands beste band' ook haar opwachting maken, maar welke dit is, wordt over enkele weken bekend gemaakt. Het muziekfestijn wordt afgesloten met een vuurwerkshow. Zondag is er een programma met Westlandse bands en Nederland Muziekland. De dag wordt afgesloten door de Kromme Jongens.

De organisatie van het festival is op zoek naar vrijwilligers. Zij kunnen zich aanmelden door te mailen naar vrijwilligers@experience-express.nl.

Categorieen:
Westland Algemeen