Zaalhandbal heren: DIOS laat duur punt liggen

In strijd om een plaats in de nacompetitie heeft DIOS een duur punt laten liggen in Panningen. De ploeg uit Den Hoorn speelde twee verschillende helften. Een goed eerste bedrijf werd afgewisseld door een slordige tweede helft. Na de eerste 30 minuten leidde DIOS tegen de reserves van BEVO met 17-13. In de tweede helft veranderde BEVO van taktiek en zette twee man vast. Hier kon DIOS niet op anticiperen. BEVO kwam dichterbij en uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een 28-28 gelijkspel.

Met nog drie wedstrijden te gaan heeft DIOS twee punten achterstand op DSS-Aristos en de reserves van OCI/Lions. Aangezien het doelsaldo slechter is moet DIOS drie punten inhalen op de concurrentie. Volgende week komen de reserves van Kras/Volendam naar de Ballonhal.