Archief

Overige sporten: verlies waterpoloheren

Waterpolo



Heren, 3e klasse bond

ZV Westland heeft zaterdagavond nipt verloren van D'Elft. De thuisploeg verloor in zwembad Maesemunde in 's-Gravenzande na een spannende slotfase met 7-8. ZV Westland staat in de middenmoot en is zo goed als veilig.

Tafeltennis



Heren, 2e divisie

De heren van Salamanders hebben zaterdag met 5-5 gelijk gespeeld tegen de reserves van Scyedam. Door dit behaalde resultaat staan de Wateringers nu derde.

Rugby



Degradatiepoule ereklasse

The Hookers heeft zaterdagmiddag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De kustbewoners speelden RC Waterland volledig van de grasmat, het werd 32-5. The Hookers is nog niet helemaal veilig, maar maakt daarnaast ook nog kans om de finale van de degradatiepoule om de Nationale Plate te halen. De ploegen staan op de ranglijst erg dicht bij elkaar.



Volleybal


Heren, 2e divisie

VELO is nog steeds in degradatiegevaar. Alhoewel de Wateringse debutanten knap zevende staan, staan de ploegen zo dicht op elkaar dat zelfs de laatste plaats nog mogelijk is. VELO verloor dit weekend met 3-1 van Cito.

Heren, 1e klasse

PQV Pijl Solutions heeft, ondanks het verlies van 3-2 bij Sovicos, toch wat wedstrijdpunten op de ranglijst bij elkaar gesprokkeld. De Westlandse fusieclub heeft meer afstand genomen van de onderste plaatsen.



Dames, promotieklasse


De dames van VELO blijven het na de winterstop goed doen in de subtop. Nu was de Wateringse formatie met 3-1 te sterk voor Novo.