Archief

Zaalhandbal heren: Quintus en Westlandia winnen

Eredivisie

Quintus heeft de reguliere competitie afgesloten met een afgetekende overwinning op streekgenoot Hellas. Na een eenzijdige wedstrijd won Quintus met 29-10. De ruststand in de Van der Voorthal was 13-6 in het voordeel van de thuisploeg. Sven Hemmes verliet het veld voortijdig met een rode kaart.

De Heulse ploeg bleef voor de vierde keer op rij ongeslagen in de Van der Voorthal en liet zien dat het eigenlijk niet thuishoort in de degradatiepoule, echter de realiteit is dat dit wel het geval is. De Heulse ploeg heeft het behalen van de nacompetitie laten liggen in de uitwedstrijd bij Tachos en in de rechtstreekse duels tegen E&O. Geert Hinskens was het meest succesvol voor Quintus.



Eerste divisie

De reserves van Quintus gingen op bezoek bij Hercules, dat de voorgaande elf thuiswedstrijden wist te winnen. De koploper in de eerste divisie had geen enkele moeite met de streekgenoot. Na een kleine marge bij rust (12-8) walste Hercules in de tweede helft over de Heulse ploeg heen: 29-14. Collin de Vette wist vier van de Heulse treffers te scoren. Hercules blijft koploper.





Hoofdklasse D

WPK/Westlandia heeft de koppositie weten te behouden. In sporthal De Pijl won de Naaldwijkse kampioenskandidaat van het derde team van Hellas met 36-25. Het was de zevende thuisoverwinning uit negen beurten. Volgende week speelt Westlandia de topper tegen EHC.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen