Archief

Overige sporten: verlies denksporters

Dammen



1e klasse

Het reeds naar de tweede klasse gedegradeerde Westlandse Dam Combinatie heeft ook in de voorlaatste competitieronde geen winst weten te behalen. In Leiden werd tegen LDG kansloos met 14-6 verloren.

Schaken

2e klasse

WSC heeft in de vijfde competitieronde niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen koploper De Wijker Toren. De Westlandse Schaak Combinatie verloor thuis met 3-5. WSC staat nu op de achtste plaats en is zeker nog niet veilig in de strijd tegen degradatie.

Basketbal



Heren, 1e klasse rayon

Green Eagles heeft eindelijk de draai gevonden. Opnieuw werd zaterdagavond een zege geboekt, nu werd in en tegen Rotterdam-Zuid met 62-77 gewonnen. Green Eagles staat in de middenmoot.

Heren, 2e klasse rayon

Westland Stars moet zich echt zorgen gaan maken. Terwijl in de najaarscompetitie nog werd gespeeld voor promotie, staat de ploeg nu laatste. Westland Stars verloor zaterdagmiddag met 52-59 van Waddinxveen Flyers.

Volleybal

Dames, promotiedivisie

VELO heeft dit weekend een puike overwinning geboekt op Sovicos. De Wateringse dames wonnen met 4-0 en zijn geklommen naar de vierde plaats. Vooral de seizoenstart was teleurstellend, maar in de laatste 7 duels werden veel punten gepakt. De titel is echter onbereikbaar.

Dames, 2e klasse

Monza, dat reeds veilig in de subtop staat, heeft bijna voor een stunt tegen koploper VollinGo kunnen zorgen. Het thuisduel werd door de Monsterse ploeg echter nipt met 2-3 verloren.

Heren, 1e klasse

PQV Pijl Solutions heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De fusieclub won knap met 2-3 bij Delta 2. Daarentegen verloor de andere regionale laagvlieger, Monza, met 1-3 van Sovicos.