Archief

Inschrijving Westlandse Ride geopend

De inschrijving voor de Westlandse Ride is geopend. Dit goededoelen-evenement voor fietsers wordt in het weekeinde van 19 en 20 juli gehouden. De gehele opbrengst komt ten goede aan de 100-jarige Daniƫl den Hoedkliniek in Rotterdam.

Op zaterdag 19 juli start een 24-uurs fietstocht voor teams. Zo'n team bestaat uit vier personen die elkaar steeds aflossen, zodat elke wielrenner in totaal zes uur fietst. Daarnaast zijn er op zondag 20 juli toertochten met keuze tussen een familietocht van 25 kilometer en een toertocht van circa 100 kilometer. De routes van beide tochten lopen waar mogelijk over de route van de 24-uurs rit en langs verschillende terrassen in Westland.

Het inschrijfgeld voor de 25 km-tocht is 20 euro en voor de 100 km-tocht 35 euro. Beide tochten starten vanaf het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.dewestlandseride.nl.

Stichting De Westlandse Ride is voortgekomen uit de organisatie die in 2012 de Ride for the Roses in Westland heeft georganiseerd. Deze stichting heeft als doel evenementen te organiseren waarbij geld wordt ingezameld voor alles wat met kankerbestrijding te maken heeft.