Archief

Zondagvoetbal: periodetitel Westlandia

Hoofdklasse A

Westlandia heeft zich door middel van de winst van de tweede periode verzekerd van deelname aan de nacompetitie. Op sportpark De Hoge Bomen won de thuisploeg met 4-1 van streekgenoot DHC. Daarnaast kwam Westlandia terecht op de tweede plaats met vier punten achterstand op koploper Koninklijke HFC.



Eerste klasse B

VELO is bezig aan een goede reeks. Na winst op UVS (2-0) duurt de ongeslagen reeks al zes wedstrijden. De Wateringse ploeg won vier duels en speelde twee keer gelijk. Imiddels is VELO opgeklommen naar een vierde plaats. Jeffery Beukenholdt raakte geblesseerd, zie verder karakteristieken.



Tweede klasse C

Schipluiden heeft een afgetekende overwinning behaald op koploper Excelsior'20. Op sportpark Keenenburg won de thuisploeg met maar liefst 5-1 van de bezoekers uit Schiedam. Schipluiden revancheerde zich voor de grot nederlaag van vorige weke tegen RKDEO. Schipluiden staat nu op een zesde plaats.



Derde klasse A

Winnen gaat Den Hoorn de laatste speelronden moeilijk af. Bij hekkensluiter DHL werd met moeite gewonnen. De ploeg uit Midden-Delfland stond na de eerste helft met 2-0 voor, maar kreeg het in het tweede bedrijf moeilijk en sleepte uiteindelijk een 4-3 overwinning uit het vuur. Den Hoorn staat nu tweede op vier punten achterstand op koploper FC Lisse.

Verburch is met een grote nederlaag teruggekeerd uit Lisse. Koploper FC Lisse versloeg de in degradatienood verkerende Poeldijkse ploeg met 5-1. Verburch staat voorlaatste.

Karakteristieken



Westlandia - DHC 4-1 (2-1)

Anwar Beeldstro, Mike Brouwer, Steven Olsthoorn, Dean van Ooijen

Westlandia wint tweede periode



UVS - Velo 0-2 (0-1)

Jeffrey Beukenholdt (P), Barry Verbaan

Rood: Joery Verbeek

Bijz: Beukenholdt raakte geblesseerd bij een kopduel. In de dugout raakte hij onwel en werd naar een ziekenhuis vervoerd. Inmiddels is hij weer thuis, hij liep een lichte hersenschudding op.



Schipluiden - Excelsior'20 5-1 (2-0)

Jeffrey van der Sloot, Maurice Flinterman (2), Arthur van Dorp (2)

FC Lisse - Verburch 5-1 (1-0)

Wesley Vollebregt

DHL - Den Hoorn 3-4 (0-2)

Bas de Joode (2), Merijn Verdouw, Darby Macaraeg