Archief

Zaalhandbal heren: Quintus en DIOS delen punten

Eerste divisie

De reserves van Quintus en DIOS hebben de punten in de streekderby gedeeld. In de Van der Voorthal hielden beide ploegen elkaar de gehele wedstrijd in evenwicht. De ruststand was 10-11 in het voordeel van DIOS. Aan het eind van de wedstrijd stond een 21-21 gelijkspel op het scorebord. Voor de ploeg uit Den Hoorn was het de eerste puntendeling van het seizoen. Voor de Heulse ploeg was het pas het tweede gelijkspel. Bij Quintus was Max de Maat met vijf treffers het meest succesvol. Collin de Vette volgde met vier treffers. Bij DIOS scoorde Steve Pottuyt de meeste doelpunten.





Of DIOS de nacompetitie zal gaan halen, is afhankelijk van het resultaat van de vierde periode en de eindrangschikking. Waarschijnlijk zullen de plaatsen twee tot en met vijf recht geven op het spelen van de nacompetitie. DIOS staat nu twee punten achter op DSS-Aristos, dat op een vijfde plaats staat. Daarnaast is het doelsaldo van de Amsterdamse ploeg stukken beter. Gezien het resterende programma hebben beide ploegen ongeveer dezelfde sterke tegenstanders.





De reserves van Quintus zullen proberen om plaats zeven vast te houden. Dit is het hoogst haalbare voor de Heulse ploeg.

Categorieen:
Algemeen