Archief

Voetbalteams starten jaar met trainingskamp

Veel standaardelftallen uit het regionale amateurvoetbal beginnen het nieuwe jaar met een trainingskamp. Diverse verenigingen gaan tijdens de winterstop zelfs naar het buitenland.

De selectie van VELO is op nieuwjaarsdag vertrokken naar Gran Canaria. Hier wordt zaterdagmiddag geoefend tegen de amateurs van Ajax. Komend weekend vertrekt ook SC Monster naar dit Spaanse eiland. Quintus en Verburch vertrekken eind deze week naar Calella, eveneens in Spanje.

De zondagselectie van Westlandia en HVC '10 gaan op oefenstage in Torremolinos, terwijl Honselersdijk vanaf donderdag Benidorm bezoekt. De selectie van Den Hoorn heeft komend weekend een trip naar Londen georganiseerd. Topklasser Excelsior Maassluis verblijft tot begin volgende week in Barcelona.

Bijna alle andere clubs hebben een trainingskamp van drie dagen in eigen land. In Hoek van Holland neemt een All Stars-team met oud-spelers van VV Hoek van Holland en Hoekse Boys het komende zaterdag in een nieuwjaarsduel op tegen het huidige eerste elftal van HVC'10.