Archief

Sportkampioenen Maassluis voordragen

De sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van Maassluis kunnen weer worden voorgedragen. Iedereen mag zijn of haar favoriet voordragen. Een jury zal zich vervolgens buigen over de genomineerden. De winnaars worden op vrijdag 14 februari 2014 tijdens het Maassluise Sportgala 2013 bekend gemaakt.



Er zitten een aantal voorwaarden aan het voordragen. De sportman, sportvrouw en sporttalenten moet woonachtig zijn in Maassluis. De sportploeg moet afkomstig zijn van een Maassluise vereniging en de voordracht moet schriftelijk worden gemotiveerd. Uit de motivatie moeten de geleverde bijzondere sportprestaties naar voren komen.



De sportman, sportvrouw, sportploeg of het sporttalent 2013 hoeft niet per se kampioen te zijn geworden. Overigens worden de kampioenen ook gehuldigd, maar alleen de hoogst spelende teams bij senioren en junioren. Nomineren kan door een e-mail te sturen naar hanneke.volker@msrmaassluis.nl.



Vorig jaar werd Tonny Trindade de Vilhena (Feyenoord) tot sportman van het jaar 2012 uitgeroepen. Net als het jaar daarvoor werd sumoworstelaar Françoise Harteveld sportvrouw van het jaar. Zwemster Brighid van Uffelen werd sporttalent en de A1-junioren van Excelsior Maassluis werd sportploeg van het jaar.

Categorieen:
Maassluis Algemeen