Archief

Enquête en bijeenkomst over centrum Den Hoorn

Na een klankbordgroep en een werkgroep voor het centrum in Den Hoorn in het leven te hebben geroepen, heeft de gemeente Midden-Delfland nu ook een online enquête gelanceerd. Daarmee wil ze inwoners nog meer betrekken bij de invulling van de centrumplannen. Ook wordt er op woensdag 6 november tussen 17.00 en 19.00 uur een inloopbijeenkomst georganiseerd in De Hoornbloem.

In september liepen de emoties in De Hoornbloem nog hoog op. De gemeenteraad droeg het college later op inwoners beter bij de planvorming te betrekken. De werkgroep is inmiddels twee keer bij elkaar geweest.

De enquête is te vinden op de website van de gemeente. Er worden slechts vier vragen gesteld. Respondenten wordt gevraagd of ze met de fiets of de auto boodschappen doen in Den Hoorn en of ze bij de speciaalzaken kopen of bij de supermarkt. Verder wordt hun mening gevraagd over het al dan niet planten van bomen bij het parkeerplein aan de Looksingel. Ook is er mogelijkheid om ideeën voor de centrumplannen bij de gemeente achter te laten.