Archief

Politie krijgt overvallers snackbar Barry in vizier

De politie krijgt langzaam maar zeker de jongens in het vizier, die op donderdag 28 april snackbar Barry in Maassluis probeerden te beroven. Meerdere getuigen zijn gehoord en daaruit blijkt, dat er mensen zijn die weten wie er achter de overval zitten. Zij hebben echter nog niet met de politie hebben gesproken. Het Regionaal Team Overvallen is op zoek naar deze getuigen.

Met een mes bedreigde één van de twee daders een medewerkerster. Toen zij begon te gillen, gingen de daders er zonder buit vandoor. Om de daders op te sporen zijn borden geplaatst bij winkelcentrum Steendijkpolder, waar de mobiele snackbar staat.

De eerste dader is een 16 à 17-jarige jongen met een licht getinte huidskleur met kort zwart krullend haar. Hij heeft een dik postuur en een bol gezicht. Hij is ongeveer 1.85 meter lang.

De tweede dader is eveneens een licht getinte jongen van 16 à 17 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij was op de fiets.

Wie weet wie de overvallers zijn, wordt verzocht contact op te nemen met het Regionaal Team Overvallen via het nummer 0900-8844. Anoniem kan ook, op 0800-7000.

Categorieen:
Maassluis Algemeen