Archief

Dronken man rent de sloot in

Een 31-jarige dronken automobilist is zondagochtend in Maassluis de sloot in gerend. De politie kreeg een melding dat een man onder invloed reed. Op de Dr. Albert Schweitzerdreef zagen ze hem staan en tegen een auto leunen.

Agenten spraken de bestuurder aan, maar de man reageerde opstandig en kon zijn evenwicht niet bewaren. Plotseling rende hij weg. Bij de vluchtpoging viel hij van de dijk af en rolde hij de sloot in. De man begon te zwemmen en klom even verderop uit de sloot uit, waarna hij aangehouden werd.

De man verzette zich tegen zijn aanhouding waardoor agenten pepperspray moesten gebruiken. Daarna werd hij in de boeien werd geslagen. Toen ambulancemedewerkers hem wilden nakijken verzette hij zich opnieuw. Toen is de man overgebracht naar een politiebureau.

In zijn cel schopte hij tegen de deur en nam hij een flinke hap uit het matras. De verdachte bleek onder invloed te zijn van alcohol, drugs en medicijnen en moest verplicht zijn roes uitslapen. Daarnaast kreeg hij twee bekeuringen voor het opgeven van een valse naam en openbare dronkenschap.

Categorieen:
Maassluis Algemeen