Voskamp steeds hoger op topscorerslijst

Johan Voskamp rukt steeds verder op naar de bovenste plaatsen op de topscorerslijst van de Jupiler League. De Lierenaar scoorde zaterdagmiddag maar liefst drie keer voor Sparta in de met 7-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. Voskamp staat nu vierde op de lijst met doelpuntenmakers met 10 treffers.

Overigens miste Voskamp na een half uur spelen nog wel een strafschop. De wissel bij FC Den Bosch, noodzakelijk na de rode kaart voor de Brabantse doelman, duurde zo lang dat de Sparta-spits uit zijn concentratie leek. De lange Westlander miste de penalty dan ook, de bal ging via de paal het veld weer in.

Slechts een minuut na deze misser, wist Voskamp toch het net te vinden. Na rust scoorde hij ook nog twee keer.