Zondagvoetbal: Schipluiden trotse koploper

Westlandia heeft de eerste thuisnederlaag van het seizoen moeten slikken. Op sportpark De Hoge Bomen wist Hollandia in de slotfase de winst naar zich toe te trekken. Vier minuten voor tijd scoorde een speler van Hollandia de derde en winnende treffer: 3-2.

De wedstrijd tussen HMSH en VELO heeft het einde niet gehaald. De wedstrijd werd in de eerste helft met een 1-0 voorsprong voor de Haagse ploeg gestaakt. Zie verder het aparte nieuwsbericht hierover.

Schipluiden heeft na een doelpuntrijke wedstrijd de koppositie gepakt in haar klasse. Op sportpark Keenenburg won Schipluiden met 3-2 van Wilhelmus. Schipluiden pakte in haar derde thuiswedstrijd de derde driepunter. Nadat Schipluiden de eerste wedstrijd van het seizoen verloor van Concordia won de ploeg uit Midden-Delfland vier van de volgende vijf wedstrijden en speelde één keer gelijk.

Derde klasse A

Den Hoorn heeft haar koppositie weten te consolideren. De ploeg uit Midden-Delfland wonnen in Delft wederom een uitwedstrijd. Den Hoorn heeft alle drie uitwedstrijden dit seizoen in winst omgezet. Full Speed werd met 6-1 aan de kant gezet.

Verburch zit in de hoek waar de klappen vallen. De Poeldijkers verloren voor de vierde keer dit seizoen. Bij DOSR werd Verburch met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd. Dit was al de derde wedstrijd waarin een 3-0 nederlaag werd geleden. Verburch staat voorlaatste in haar klasse.