Archief

Overige sporten: winst VELO, Smash en The Hookers

Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO heeft de uitwedstrijd tegen TSF Barendrecht met maximaal verschil gewonnen. In sporthal Lagewei kon de hekkensluiter niets inbrengen tegen het gedreven Wateringse team. Voor Velo was dit de eerste 8-0 overwinning van het seizoen. Koploper Dekker Almere kwam tegen Van Zijderveld niet verder dan een 6-2 zege. Landskampioen BC Amersfoort won met 8-0 van Kembit/Roosterse. Door deze uitslagen gaan VELO, Dekker Almere en BC Amersfoort na vijf wedstrijden aan de leiding met 35 wedstrijdpunten.

Rugby

Ereklasse

RC The Hookers heeft de tweede zege op rij geboekt. Na de overwinning op RC Waterland volgde een zege op Amstelveense RC.Aan de Sportlaan in Amstelveen dicteerde de Hoekse ploeg de wedstrijd en won het de wedstrijd met 53-15. The Hookers staan nu op een achtste plaats. Over twee weken gaat de competitie verder met het uitduel tegen koploper Rugby Club Hilversum.

Tafeltennis

Tweede divisie C

Smash heeft de derde overwinning op rij geboekt. Nadat de eerste twee wedstrijden in een nederlaag waren geëindigd, is de Monsterse ploeg bezig een goede serie neer te zetten. In de Rinus Nederpelzaal won Smash met 6-4 van de reserves van FVT. Door deze overwinning blijft Smash in de middenmoot bivakkeren. De verwachting is dat koploper Hilversum 2 zal kampioen gaan worden. Smash, FVT 2, US en TTC zullen dan strijden om lijfsbehoud. Eén van deze ploegen zal degraderen net als hekkensluiter Scylla 3. De competitie is halverwege.