Archief

Overige zaalsporten: Verlies Green Eagles

Tafeltennis heren

Tweede divisie C

Smash heeft een belangrijke zege behaald in de strijd om lijfsbehoud in haar divisie. Ondanks het feit dat de competitie pas drie ronden bezig is, moest de Monsterse ploeg de uitwedstrijd winnen van TTC om aansluiting te houden met de middenmoot. Dit deed Smash dan ook en ging met een 7-3 zege terug naar het Westland.

Basketbal



Dames eredivisie

Green Eagles heeft ook het tweede duel op het hoogste niveau verloren. Erasmus Basketbal Vereniging Baros was in Rotterdam met 64-55 te sterk voor de promovendus uit Maassluis. Green Eagles heeft uit twee duels nog geen punt behaald.

Heren eerste klasse rayon

Green Eagles heeft zaterdagavond een thuiszege geboekt. MSV Basketbal werd door de heren uit Maassluis relatief eenvoudig met 73-63 verslagen. Green Eagles staat na drie duels in de middenmoot.

Waterpolo

De waterpoloheren van ZV Westland hebben de eerste zege van dit seizoen geboekt. In de landelijke derde klasse werd in een uitduel streekgenoot D'Elft met 7-9 verslagen. De dames van ZV Westland blijvenin degradatiezorgen. De bewoners van de Glazen Stad verloren in en tegen Dordrecht nipt met 6-5.

Volleybal

Heren

VELO heeft zaterdagavond zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. De Wateringers waren in Zaanstad tegen de plaatselijke waterpoloclub met 3-1 de mindere, maar blijven wel knap in de subtop van de tweede divisie staan. In de eerste klasse boekte PQV Pijl Solutions een belangrijke zege van 3-1 op Kalinko. Streekgenoot Monza, dat ook in in de onderste regionen van deze klasse staat, verloor wel. Punch was met 3-1 te sterk.

Dames

VELO blijft voorlaatste in de promotieklasse. In Delft was Kratos '08 veel te sterk voor de Westlandse dames. Monza blijft het goed doen in de subtop van de tweede klasse. Nu werd vrijdagavond met 0-4 bij Timios gewonnen.