Archief

Nederland-België op hockeyveld Naaldwijk

Het nieuwe waterveld van Hockeyvereniging Westland (HVW) in Naaldwijk wordt dinsdag 19 november officieel in gebruik genomen met de heren-interland Nederland - België. Dat is donderdagavond op een speciale WK-avond bij de vereniging bekendgemaakt. Genoemde interland wordt voorafgegaan door een wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong België.

Volgend jaar is Nederland gastheer voor het WK Hockey. Het basisstadion is dat van ADO Den Haag, de accommodatie van HVW wordt gebruikt door een van de gastlanden. Het is nog niet bekend welk land dat is. Het waterveld van HVW is begin september opgeleverd.

Verder werd donderdagavond een driejarig contract met de vier hoofdsponsors getekend. Rabobank Westland, Albert Heijn Koornneef, Westland Partners en SWK Groep blijven daarmee de komende tijd verbonden aan de club.

Simon Mason, oud-international van het Engelse hockeyelftal, nam vervolgens de jeugdige keepers van de Naaldwijkse hockeyclub onder zijn hoede voor een clinic; de overige genodigden kregen een cursus van de heren- en damesselectie.

Lars Flinkerbusch van Westland Marketing introduceerde het 'Westland Hockey Greenhouse'. Deze kas zal op het terrein van het WK Hockey in Den Haag komen te staan, waar Westlandse bedrijven hun duurzame manier van werken kunnen tonen. Andere doeleinden voor de kas zijn een mediastudio, waarvandaan onder meer het Omroep West-programma West Business uitzendingen zal maken, en een gezonde sportkantine.