Zondagvoetbal: Schipluiden sluipt naar top

Westlandia is tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. In Hellevoetsluis bleek Nieuwenhoorn met maar liefst 4-1 te sterk, waardoor Westlandia de gedeelde tweede plaats misliep bij een zege. Door de nederlaag is Westlandia gezakt naar een zesde plaats op de ranglijst.

VELO leed op eigen veld een nederlaag tegen Magreb'90. Het was de tweede wedstrijd waarin VELO niet won. De Wateringers stonden bij rust met 1-0 voor en zagen de bezoekers na rust twee keer scoren.

Schipluiden is geklommen naar een tweede plaats op de ranglijst. In Delft won Schipluiden met 2-1 van Delft.

Derde klasse A

Den Hoorn is tegen het eerste puntenverlies van het seizoen aangelopen, maar blijft wel koploper. In Den Hoorn bleek het bezoekende FC Lisse niet van plan om de koploper de vijfde zege van het seizoen te laten aantekenen. Na 90 minuten spelen stond een 1-1 gelijkspel op het scorebord.

Verburch en Oliveo deelden na een doelpuntenfestijn de punten. Aan de Arckelweg nam Verburch tot drie keer toe de leiding en even zovele keren kwam Oliveo langszij.