Archief

Fusie Westlandia-Naaldwijk van de baan

De voorgenomen fusie van de Naaldwijkse voetbalverenigingen Westlandia en Naaldwijk is van de baan. Dit is donderdagavond binnen beide clubs bekend geworden en vervolgens ook op de websites van de betrokken verenigingen geplaatst. Het is Westlandia geweest, die de gesprekken heeft stopgezet.

Westlandia stelt: "Vanaf het begin was duidelijk, dat het realiseren van een gemeenschappelijke accommodatie, waarmee gekomen kan worden tot een vereniging, de grootste uitdaging was. Er is intensief gezocht naar oplossingen hiervoor. Het bestuur van Westlandia is tot de conclusie gekomen, dat deze essentiƫle voorwaarde momenteel onvoldoende kan worden ingevuld. Ook naar de toekomst is er geen vertrouwen dat er mogelijkheden op locatie De Hoge Bomen gevonden zal kunnen worden. Dit leidde tot de conclusie om het fusieproces met Naaldwijk op dit moment te stoppen".

Enkele dagen geleden - tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Naaldwijk - onderstreepte voorzitter Wim Boekestein van VV Naaldwijk, dat nog niet alle keuzes waren gemaakt omtrent de mogelijke fusie.

Beide clubs hadden het voornemen om op 4 november elk een buitengewone algemene ledenvergadering te houden, waarin duidelijk had moeten worden of er voldoende draagvlak is bij hun leden om concreet het fusietraject in te zetten.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen