Archief

Nieuwe locaties bij Filmfestival Maassluis

Het Filmfestival Maassluis heeft met het bekendmaken in het programma van dit jaar twee nieuwe locaties op het lijstje staan. Zo zal de openluchtbioscoop deze keer niet plaatsvinden naast de Schuurkerk, maar in het park achter Theater Koningshof. Ook Café de Waker aan de Markt is uitgekozen als nieuwe locatie.

Het Filmfestival begint op donderdagavond 29 augustus met de film Jagten. Deze zal te zien zijn in Theater Koningshof. Vrijdagavond zal in de openluchtbioscoop Intouchables worden vertoond, in Grand Café De Waker draait Festen en op zeesleper Elbe is toepasselijk The Perfect Storm te zien.

Op zaterdag zal de gehele middag op museumschip Hudson een documentaire over Maassluis vertoond worden. 's Avonds worden bioscoopgangers in de openlucht onthaald op de film Flight. Bij De Waker zullen korte films te zien zijn, gemaakt door de Maassluise filmmaker André van der Hout. Direct daarna zal op diezelfde locatie Alles is Familie vertoond worden. Tot slot is op zeesleper Elbe nog eenmaal The Perfect Storm te zien.

Op zondag, de slotdag zal in de middag in Theater Koningshof de kinderfilm Cars 2 te zien zijn. Ga voor het volledige programma naar de website van het Filmfestival Maassluis.

Categorieen:
Maassluis Algemeen