Archief

Nieuwe tennishal LTC Naaldwijk geopend

De nieuwe tennishal van LTC Naaldwijk is zaterdag officieel geopend. Eind maart was het ook al feest op de club vanwege het vernieuwde Paviljoen en de nieuwe baanondergrond.

De nieuwe Van der Ende-hal, de komende 10 jaar genoemd naar de sponsor, voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, is goedgekeurd door de KNLTB, duurzaam, jaarrond beschikbaar en vraagt weinig onderhoud. In de zomer kunnen de zijwanden open. "We zijn enorm trots dat we deze prachtige hal met elkaar, zonder subsidie, toch van de grond hebben gekregen", vertelde voorzitter Henk Salome bij de opening. De officiële openingshandeling van de hal werd verricht door oud-voorzitter Jan van der Valk en hoofdsponsor Piet van der Ende.

Met de nieuwe hal is het totaal aantal banen op het tennispark in Naaldwijk uitgebreid van 11 naar 13. Dat betekent dat de vereniging ook weer ruimte heeft voor nieuwe leden. Tijdens de bijeenkomst is zaterdag na 34 jaar afscheid genomen van parkbeheerder André van Es. Een speciaal naambordje met het 'Andre van Es-plein' werd onthuld.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen