Archief

Stuart Voskamp maakt rentree in Engeland

Motorcoureur Stuart Voskamp maakt zijn rentree in de wegracesport. De Westlander heeft een contract getekend met het Tsingtao WK Bikes team, waarvoor hij zal uitkomen in het Brits kampioenschap superbike. Komend weekeinde staat voor de 30-jarige coureur al de eerste wedstrijd in deze motorklasse op het programma op het circuit van Snetterton.



Op de site van de 'British Superbike Championship' laat Voskamp weten, zeer content te zijn met de nieuwe stap in zijn carrière. ''Het is een geweldige kans voor mij. Ik moet er natuurlijk weer inkomen, maar ik kijk al uit naar het komende raceweekend'', blikt de Naaldwijker vooruit. Zijn nieuwe team heeft voor hem tevens een wildcard aangevraagd voor deelname aan het WK Superbike in Silverstone, dat 2 augustus van start gaat.



In september van het vorige jaar kwam er een breuk tussen Voskamp en zijn toenmalige Konvi Racingteam, waarna hij niet meer aan racen op topniveau is toegekomen. In de Dutch Supersportklasse, waarin hij tot dan toe uitkwam, wist hij in 2011 de titel te pakken.

Categorieen:
Westland Algemeen