Archief

Tafeltennis: spanning stijgt voor regioploegen

Tweede divisie C

Smash heeft de wedstrijd tegen Red Stars niet in winst weten om te zetten. In de Rinus Nederpelzaal verloor de Monsterse formatie met 7-3 van de bezoekers uit Venray. Het eerste onderlinge treffen eindigde eveneens in een 7-3 zege voor Red Stars. Smash zal met Kluis en Bit.nl gaan uitmaken welke twee ploegen zich zullen handhaven en welke ploeg zal degraderen samen met GTTC Groesbeek. De komende twee wedstrijdronde speelt Smash achtereenvolgens tegen Kluis en Bit.nl.

Derde divisie B

De reserves van De Salamanders leden tegen koploper Rapidity de grootste nederlaag van de voorjaarscompetitie. In Beverwijk verloor De Salamanders met 9-1 van de plaatselijke vereniging. De Wateringers zijn hekkensluiter en hebben zes wedstrijdpunten achterstand op een veilige plaats. De Salamanders heeft nog drie wedstrijdronden te spelen, echter degradatie lijkt niet te ontlopen voor de Wateringse reserves.

Derde divisie D

Het vlaggenschip van De Salamanders won voor de tweede keer op rij. Tegen runner-up Vriendenschaar in Gouda werd met 6-4 gewonnen. Met nog drie speelronden te gaan strijden drie ploegen om het kampioenschap en de bijhorende promotie. Koploper zijn de reserves van Tempo Team met 46 wedstrijdpunten. Vriendenschaar volgt met 44 wedstrijdpunten. De Salamanders hebben 41 wedstrijdpunten. Voor de Wateringers is het treffen over twee wedstrijdenronden tegen Tempo Team van belang. Bij winst houdt De Salamanders nog kans op het kampioenschap. De overige twee tegenstanders zijn degradatiekandidaten Scyedam 4 en de reserves van The Victory.