Archief

Midden-Delfland sluit aan bij hulp-website

De gemeente Midden-Delfland ondersteunt een landelijk initiatief om mensen die hulp nodig hebben te ondersteunen. Komende donderdag wordt de lokale startbijeenkomst gehouden van het project Zorgvoorelkaar. Dit is een marktplaats op internet, waar mensen die hulp nodig hebben en vrijwilligers elkaar kunnen vinden.

Via de website www.zorgvoorelkaar.com/midden-delfland kunnen mensen die hulp nodig hebben hun hulpvraag kenbaar maken. Zij kunnen zelf vacatures plaatsen, maar ook organisaties kunnen dat voor hun cliënten doen.

Inwoners die vrijwilligerswerk willen doen, maar hier niet structureel de tijd voor hebben, kunnen op de website zien of er een hulpvraag is die aansluit bij hun interesses en mogelijkheden. Maar ook vrijwilligers die graag langere periode iets willen doen, kunnen zoeken op de website of zelf hun hulp aanbieden.

Op donderdag 4 april is er van 14.00 tot 16.00 uur een startbijeenkomst voor welzijnsorganisaties in Midden-Delfland. Dan wordt ook de website in gebruik genomen en kunnen er vacatures geplaatst worden. Vervolgens kunnen inwoners van Midden-Delfland terecht op de website. Organisaties die bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn, kunnen via welzijn@middendelfland.nl meer informatie vragen of zich aanmelden.